βιωματικό σεμινάριο 1ος κύκλος

Συντονισμός στα 5 στοιχεία-Ενεργοποιώντας το Φωτεινό Σώμα
Εναρμόνιση στους κύκλους της Φύσης
βιωματικό σεμινάριο 1ος κύκλος στο ΑΓΚΙΣΤΡΙ 6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Καθρεφτίζοντας τα 5 στοιχεία στο ενεργειακό μας πεδίο 5 θεμελιώδεις ενεργειακές συμπεριφορές και ποιότητες συμπληρώνουν τους κώδικες ισορροπίας και ανισορροπίας της κίνησης της ζωτικής ενέργειας Qi.
Με πρακτικές ασκήσεις στην Φύση, δράσεις και εμπειρίες επάνω στην κατανόηση των 5 ποιοτήτων, θα ανακαλύψουμε τους συσχετισμούς και τις αντιθέσεις στο φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Μέσα από την εξερεύνηση της επίδρασης των 5 βασικών κινήσεων στην κυκλική τροχιά που αντιπροσωπεύει την ροή της ενέργειας μεταξύ των 5 φάσεων θα έχουμε μια βαθειά κατανόηση στις ποιότητες του κάθε στοιχείου στο Πεδίο μας και πώς θα χρησιμοποιήσουμε υποστηρικτικά την γνώση αυτή.

Ανατομία του Φωτεινού Σώματος, Chakras και ασκήσεις Qi Qong για να έχουμε την εμπειρία της ενεργοποίησης του Φωτεινού Σώματος στον εαυτό μας.

Ενα Σαββατοκύριακο δίπλα στα καταγάλανα νερά ,μέσα στα πεύκα στο μικρό χωριό της Ρόζυς www.rosyslittlevillage.com στο Αγκίστρι. Θα συναντηθούμε Σάββατο 12.00 πμ και θα τελειώσουμε Κυριακή απόγευμα. Θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και χαλάρωση,συζήτηση και άσκηση για την ανάπτυξη του ενεργειακού μας πεδίου και κατανόηση για εφαρμογή στην καθημερινότητα μας και την δουλειά μας.

Θα καλύψουμε:
-Ιδιότητες και συσχετισμοί των 5 στοιχείων
-Aσκήσεις κατανόησης των Μεσημβρινών στο Σώμα για την εξισορρόπηση του πεδίου μας
-Τσάκρας
-Qi Qong –ασκήσεις ενεργοποίησης της ζωτικής ενέργειας
-Δραστηριότητες εμπειρίας των θεμάτων στην φύση Wood Fire Earth Metal Water

Για πληροφορίες και την συμμετοχή σας στο τηλ. 6972835105, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΕΓΓΕΛΗ – www.agatsou.gr/antigoni. Το σεμινάριο είναι για όλους που ενδιαφέρονται να δουλέψουν με τις υψηλές δονήσεις του ενεργειακού πεδίου στο σώμα για ατομική εμπειρία και για όσους ασκούν κάθε είδους εναλλακτική μέθοδο.

Η πρόσβαση στο Αγκίστρι γίνεται από τον Πειραιά κατ’ευθείαν και το κόστος είναι 10 ευρώ και διάρκεια 1 ώρα.Το κόστος είναι 130 ευρώ +φπα για το άτομο και περιλαμβάνει ύπνο σε δίκλινο δωμάτιο, 2 γεύματα και πρωινό. Η ομάδα θα κρατηθεί μικρή(10 άτομα maximum).